Categories
Windows Drivere

7 Manieren Om Windows Updates In Windows 11 Te Blokkeren

Windows kan niet alle eigenschappen voor dit apparaat toepassen. Apparaateigenschappen kunnen informatie bevatten die de mogelijkheden en instellingen van het apparaat beschrijft .

Hoe configureer ik Windows Update om stuurprogramma's te installeren

Maar als je ze wilt gebruiken om de driver te updaten zul je moeten dokken . Als er via Internet nieuwere stuurprogramma’s beschikbaar zijn die ik ook daadwerkelijk installeer, dan zet ik ze in die map.

Windows 11

Het is inderdaad vreselijk win 8.1 Ik had ook een heleboel ellende hiermee. Ik heb alles gebackupd wat had aan data en alle software verzameld.

Als u wilt voorkomen dat er updates worden geïnstalleerd dan kunt u de Windows update service stoppen. Een Windows update zorgt voor nieuwe functionaliteit, foutoplossingen in software en maken Windows sneller.

  • De versie van de driver op de site van Gigabyte is echter gelijk aan de al geïnstalleerde.
  • Opmerking De Windows Update-catalogus is niet beschikbaar als u de website Windows Update bezoekt via een computer met Microsoft Windows NT 4.0.
  • Via deze methode dient U te wachten totdat de nieuwe update beschikbaar komt voor uw computer.
  • Als u wilt voorkomen dat er xbox one controller Driver Update Tool updates worden geïnstalleerd dan kunt u de Windows update service stoppen.

Bij eerdere versies was dit vanaf het moment dat de update geïnstalleerd was, en het systeem in een “pending-reboot-state” kwam. Voor mij is de update naar van windows 8 naar 8.1 ook geen onverdeeld genoegen.

Windows 11 Indexering Opnieuw Samenstellen

Druk op Alt+F4 om toegang te krijgen tot het Windows-dialoogvenster Afsluiten en selecteer “Afsluiten” in de vervolgkeuzelijst. Een idee is om de gedownloade updates op te schonen, dus Windows te dwingen opnieuw te downloaden, waarvoor het geen tijd heeft als we het onmiddellijk afsluiten.

Onder de sectie lokale schijf klikt u op het itemTijdelijke bestanden. In dit Windows 10 artikel leiden we u door de verschillende stappen voor probleemoplossing om een ​​fout met een blauw scherm op uw computer op te lossen. Krijgt u een fout melding met een blauw scherm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *